2019/03/19

Засідання педагогічної ради КЗ СЮТ


Відповідно  до  річного  плану роботи  закладу на 2018/2019 навчальний рік  та  з метою активізації роботи педагогічних працівників щодо розвитку професійної компетентності, вивчення педагогічного досвіду, розвитку ініціативи і творчості керівників гуртків, залучення педагогічних працівників до підготовки та якісного проведення педради 4 березня 2019 року о 9.00 в актовій залі КЗ СЮТ було проведене засідання педагогічної ради "Про діяльність педагогічного колективу щодо реалізації завдань науково-методичної проблеми закладу". 
На порядку денному було три питання. З першим питанням "Моніторинг  рівня професійної компетентності педколективу закладу" та другим питанням "Використання наукового потенціалу в роботі методичної служби закладу" виступила заступник директора з НМР Бондаренко С.А. Вона підготувала змістовну та яскраву презентацію з цієї теми.
Третє питання "Атестація педагогічних працівників" висвітлювала методист Костинська І.О., а також члени педколективу КЗ СЮТ, які атестуються в 2018/19 н.р. презентували власний досвід роботи.





Немає коментарів:

Дописати коментар