2019/12/10

Відзнака до Дня Збройних Сил України


6 грудня в ліцеї «Сокіл» відбулися святкові заходи з нагоди Дня Збройних Сил України, учасниками яких стали наші працівники – завідувач відділу військово-патріотичного виховання Павло Чорний та керівник гуртка «Історичне краєзнавство» Сергій Гейко.
Насамперед наші колеги взяли участь у відкритті оновленої кімнати Бойової Слави, яка перетворилася на музей Афганської війни. Відбулася урочиста церемонія та декілька екскурсій для ліцеїстів, які провела чільниця ГО «Кропивницька міська організація Української Спілки ветеранів Афганістану» Любов Борисівна Дозор. Потім була можливість нашим педагогам поспілкуватися з ветеранами та громадськими діячами.
Павло Чорний пообіцяв, найближчим часом, передати в експозицію музею цикл своїх патріотичних віршів про афганські події, та домовився з ветеранами-афганцями й представниками місцевого Українського Козацтва про ряд подальших спільних заходів для учнівської молоді міста.
Надалі, в актовій залі ліцею, тривали урочистості, де найкращим кадетам вручалися чергові звання, а педагогам-активістам ліцею «Сокіл» та гостям – почесні відзнаки, одну з яких, за плідну співпрацю в царині національно-патріотичного виховання учнівської молоді, отримав колектив нашого навчального закладу.









Немає коментарів:

Дописати коментар